I live and I love / Romancero Gitano
Hi! :) I’m a young student coming from Europe. I live with my two lovely adopted dogs, I’m a runner and above everything I love music. I’m pursuing two degrees simultaneously so Tumblr is, amongst other things, a vent and a haven when I’m not busy chasing University deadlines. My ‘diet’ consists of design, architecture, literature, movies, fashion, good food and wine. This visual diary is a mélange of things I find inspiring and aesthetically pleasing, other than that, it’s existence has no higher purpose. Thank you for stopping by!
I live and I love / Romancero Gitano
+
subtilitas:

Ambrosi Etchegary - San Ángel Yoga studio and spa, Mexico City 2012. Via, photos (C) Luis Gordoa.
subtilitas:

Ambrosi Etchegary - San Ángel Yoga studio and spa, Mexico City 2012. Via, photos (C) Luis Gordoa.
subtilitas:

Ambrosi Etchegary - San Ángel Yoga studio and spa, Mexico City 2012. Via, photos (C) Luis Gordoa.
subtilitas:

Ambrosi Etchegary - San Ángel Yoga studio and spa, Mexico City 2012. Via, photos (C) Luis Gordoa.
subtilitas:

Ambrosi Etchegary - San Ángel Yoga studio and spa, Mexico City 2012. Via, photos (C) Luis Gordoa.
+
justgoodspace:

Archives by Cifuentes Oliver Arquitectes
+
conceptmodel:

Sopot Business Center by Studio za arhitekturu d.o.o. is the 2nd Prize winner of a competition for  Zagreb, Croatia
+
themotifeye:

Paul Kaloustian,
House in a forest
+
ryanpanos:

The Truffle | Ensamble Studio | Via
The Truffle is a piece of nature built with earth, full of air. A space within a stone that sits on the ground and blends with the territory. It camouflages, by emulating the processes of mineral formation in its structure, and integrates with the natural environment, complying with its laws.
We made a hole in the ground, piling up on its perimeter the topsoil removed, and we obtained a retaining dike without mechanical consistency. Then, we materialized the air building a volume with hay bales and flooded the space between the earth and the built air to solidify it. The poured mass concrete wrapped the air and protected itself with the ground. Time passed and we removed the earth discovering an amorphous mass.

One of my favourite architecture projects.
ryanpanos:

The Truffle | Ensamble Studio | Via
The Truffle is a piece of nature built with earth, full of air. A space within a stone that sits on the ground and blends with the territory. It camouflages, by emulating the processes of mineral formation in its structure, and integrates with the natural environment, complying with its laws.
We made a hole in the ground, piling up on its perimeter the topsoil removed, and we obtained a retaining dike without mechanical consistency. Then, we materialized the air building a volume with hay bales and flooded the space between the earth and the built air to solidify it. The poured mass concrete wrapped the air and protected itself with the ground. Time passed and we removed the earth discovering an amorphous mass.

One of my favourite architecture projects.
ryanpanos:

The Truffle | Ensamble Studio | Via
The Truffle is a piece of nature built with earth, full of air. A space within a stone that sits on the ground and blends with the territory. It camouflages, by emulating the processes of mineral formation in its structure, and integrates with the natural environment, complying with its laws.
We made a hole in the ground, piling up on its perimeter the topsoil removed, and we obtained a retaining dike without mechanical consistency. Then, we materialized the air building a volume with hay bales and flooded the space between the earth and the built air to solidify it. The poured mass concrete wrapped the air and protected itself with the ground. Time passed and we removed the earth discovering an amorphous mass.

One of my favourite architecture projects.
ryanpanos:

The Truffle | Ensamble Studio | Via
The Truffle is a piece of nature built with earth, full of air. A space within a stone that sits on the ground and blends with the territory. It camouflages, by emulating the processes of mineral formation in its structure, and integrates with the natural environment, complying with its laws.
We made a hole in the ground, piling up on its perimeter the topsoil removed, and we obtained a retaining dike without mechanical consistency. Then, we materialized the air building a volume with hay bales and flooded the space between the earth and the built air to solidify it. The poured mass concrete wrapped the air and protected itself with the ground. Time passed and we removed the earth discovering an amorphous mass.

One of my favourite architecture projects.
ryanpanos:

The Truffle | Ensamble Studio | Via
The Truffle is a piece of nature built with earth, full of air. A space within a stone that sits on the ground and blends with the territory. It camouflages, by emulating the processes of mineral formation in its structure, and integrates with the natural environment, complying with its laws.
We made a hole in the ground, piling up on its perimeter the topsoil removed, and we obtained a retaining dike without mechanical consistency. Then, we materialized the air building a volume with hay bales and flooded the space between the earth and the built air to solidify it. The poured mass concrete wrapped the air and protected itself with the ground. Time passed and we removed the earth discovering an amorphous mass.

One of my favourite architecture projects.
ryanpanos:

The Truffle | Ensamble Studio | Via
The Truffle is a piece of nature built with earth, full of air. A space within a stone that sits on the ground and blends with the territory. It camouflages, by emulating the processes of mineral formation in its structure, and integrates with the natural environment, complying with its laws.
We made a hole in the ground, piling up on its perimeter the topsoil removed, and we obtained a retaining dike without mechanical consistency. Then, we materialized the air building a volume with hay bales and flooded the space between the earth and the built air to solidify it. The poured mass concrete wrapped the air and protected itself with the ground. Time passed and we removed the earth discovering an amorphous mass.

One of my favourite architecture projects.
ryanpanos:

The Truffle | Ensamble Studio | Via
The Truffle is a piece of nature built with earth, full of air. A space within a stone that sits on the ground and blends with the territory. It camouflages, by emulating the processes of mineral formation in its structure, and integrates with the natural environment, complying with its laws.
We made a hole in the ground, piling up on its perimeter the topsoil removed, and we obtained a retaining dike without mechanical consistency. Then, we materialized the air building a volume with hay bales and flooded the space between the earth and the built air to solidify it. The poured mass concrete wrapped the air and protected itself with the ground. Time passed and we removed the earth discovering an amorphous mass.

One of my favourite architecture projects.
ryanpanos:

The Truffle | Ensamble Studio | Via
The Truffle is a piece of nature built with earth, full of air. A space within a stone that sits on the ground and blends with the territory. It camouflages, by emulating the processes of mineral formation in its structure, and integrates with the natural environment, complying with its laws.
We made a hole in the ground, piling up on its perimeter the topsoil removed, and we obtained a retaining dike without mechanical consistency. Then, we materialized the air building a volume with hay bales and flooded the space between the earth and the built air to solidify it. The poured mass concrete wrapped the air and protected itself with the ground. Time passed and we removed the earth discovering an amorphous mass.

One of my favourite architecture projects.
ryanpanos:

The Truffle | Ensamble Studio | Via
The Truffle is a piece of nature built with earth, full of air. A space within a stone that sits on the ground and blends with the territory. It camouflages, by emulating the processes of mineral formation in its structure, and integrates with the natural environment, complying with its laws.
We made a hole in the ground, piling up on its perimeter the topsoil removed, and we obtained a retaining dike without mechanical consistency. Then, we materialized the air building a volume with hay bales and flooded the space between the earth and the built air to solidify it. The poured mass concrete wrapped the air and protected itself with the ground. Time passed and we removed the earth discovering an amorphous mass.

One of my favourite architecture projects.
ryanpanos:

The Truffle | Ensamble Studio | Via
The Truffle is a piece of nature built with earth, full of air. A space within a stone that sits on the ground and blends with the territory. It camouflages, by emulating the processes of mineral formation in its structure, and integrates with the natural environment, complying with its laws.
We made a hole in the ground, piling up on its perimeter the topsoil removed, and we obtained a retaining dike without mechanical consistency. Then, we materialized the air building a volume with hay bales and flooded the space between the earth and the built air to solidify it. The poured mass concrete wrapped the air and protected itself with the ground. Time passed and we removed the earth discovering an amorphous mass.

One of my favourite architecture projects.
+
+
+
+
sashastergiou:

Fondation Le Corbusier
+
subtilitas:

Andrade Morettin Arquitetos - CJ house, São Paulo 2013. Photos (C) Nelson Kon. 
subtilitas:

Andrade Morettin Arquitetos - CJ house, São Paulo 2013. Photos (C) Nelson Kon. 
subtilitas:

Andrade Morettin Arquitetos - CJ house, São Paulo 2013. Photos (C) Nelson Kon. 
+
enochliew:

Atelier Pam & Jenny by l’escaut architectures
Using the same proportions and materials, the workshop flows in continuity with the main house while its partial burying hides the volume and preserves the leafy environment.
enochliew:

Atelier Pam & Jenny by l’escaut architectures
Using the same proportions and materials, the workshop flows in continuity with the main house while its partial burying hides the volume and preserves the leafy environment.
enochliew:

Atelier Pam & Jenny by l’escaut architectures
Using the same proportions and materials, the workshop flows in continuity with the main house while its partial burying hides the volume and preserves the leafy environment.
+
+
ryanpanos:

The New Crematorium at the Woodland Cemetery | Johan Celsing | Ioana Marinescu | Via
ryanpanos:

The New Crematorium at the Woodland Cemetery | Johan Celsing | Ioana Marinescu | Via
ryanpanos:

The New Crematorium at the Woodland Cemetery | Johan Celsing | Ioana Marinescu | Via
ryanpanos:

The New Crematorium at the Woodland Cemetery | Johan Celsing | Ioana Marinescu | Via
ryanpanos:

The New Crematorium at the Woodland Cemetery | Johan Celsing | Ioana Marinescu | Via
ryanpanos:

The New Crematorium at the Woodland Cemetery | Johan Celsing | Ioana Marinescu | Via
ryanpanos:

The New Crematorium at the Woodland Cemetery | Johan Celsing | Ioana Marinescu | Via
+
fabriciomora:

JRV2 - Project by Studio de Materia,  Visualization by Rzemiosło Architektoniczne
fabriciomora:

JRV2 - Project by Studio de Materia,  Visualization by Rzemiosło Architektoniczne
fabriciomora:

JRV2 - Project by Studio de Materia,  Visualization by Rzemiosło Architektoniczne
fabriciomora:

JRV2 - Project by Studio de Materia,  Visualization by Rzemiosło Architektoniczne
+
architags:

 Room 11. Lookout House. Port Arthur. Australia. photos (c) Ben Hosking
architags:

 Room 11. Lookout House. Port Arthur. Australia. photos (c) Ben Hosking
architags:

 Room 11. Lookout House. Port Arthur. Australia. photos (c) Ben Hosking
architags:

 Room 11. Lookout House. Port Arthur. Australia. photos (c) Ben Hosking
architags:

 Room 11. Lookout House. Port Arthur. Australia. photos (c) Ben Hosking